22.7.11

Jännittää ja ahdistaa

On ikäviä olotiloja jolloin ei malttaisi odottaa, pelottaa ja miettii, onkohan tämä järkevä ajatus ollenkaan?

Tosiasia on että vaikka espanjassa monet asiat ovat halvempia kuin täällä, tulee meille paljon sellaisia kuluja, mitä täällä ei tarvitse miettiä. Toinen lapsi menee jo pian kouluun, ja jos tyttö ei innostu todella espanjaa puhumaan on meidän maksettava koulumaksut suomalaiseen kouluun. Toisekseen, tyttö pitäisi lennättää isäänsä tapaamaan lomilla, ja en usko että olen kovin innokaas päästämään lasta yksin koneeseen, joten matkakulut tulee sitten meiltä molemmilta.

Työtä on luonnollisesti saatava mahdollisimman pian. Kielen opiskelu auttaa laajentamaan työpaikkahakua. Nyt aluksi olisi tyydyttävä paikkoihin joihin kelpuutetaan suomen ja englannin kielen taidoilla. Jos minä itse töihin hakeudun, on työn oltava niin hyvin palkattu että saadaan lapset hoitoon.. ! Voi voi.
Mutta montaa hetkeä ei tarvitse kärvistellä näiden ajatusten kanssa, kun mietteet jo kääntyy alati lähestyvään talveen! Talvea ei voi sietää! Kylmyyttä, pimeää ja tympeyttä. Tiedän, tiedän. Ei siellä aurinkorannikollakaan rantakelit talvella ole, mutta takuulla parempi kuin -25 astetta täällä ja metriset lumipenkat, jotka minä saan kolata!

Voi kumpa asiat etenisivät mukavasti ja suunnitelmat toteutuisivat..

Ei kommentteja: