4.1.12

Kas. Netti.


Ihme ja kumma. Olemme saaneet yhteyden.
Kylläpä täällä onkin odotettu, ja kaikenlaisia havaintoja koitettu painaa muistiin, kun ei tuolla nettikahviloissa todella jaksa istua, ja ne maksaakin.

Espanja. En lähtisi kovin helpolla enää pois. En sano että tämä on unelmien täyttymys, vaikka se onkin ainakin yksi toteutunut unelma. Jossain muualla voisi olla hienompaa, ja ihmeellisempää, mutta eikö tämä riitä kuitenkin. Tällä erää. Talvi on ollut meille kovin suopea, ja ilmat ovat pysytelleet päivän yli 20°c (auringossa) ja iltaisin tietysti viileää.  Jossain määrin olen kotiutunut, koska lyhythihaisessa ei tuonne ulos kyllä tule mentyä. Espanjalaisista osa pukeutuu ihan villatakkiin ja pitkiin housuihin, toiset taas ovat ahtautuneet toppatakkiin, villahuiviin ja kunnon talvisaappaisiin. Ainoastaan matkailijat ovat topeissa ja sandaaleissa. 

 Asumuksemme, joka muuten vaihtui heti viikon jälkeen, on aivan upea. Vaikka tilaa kaivattaisiin vähän enemmän, on siitä nyt turha haaveilla, kun kaikki on vielä alussa ja toimeentulo vähän sitä sun tätä. Valkoinen andalucialainen "kylä" pienine katuineen ja kujineen on oma maailmansa, mutta matka kaupunkiin on mitätön. Jos ei sitä jaksa talsia, voimme hypätä junaan.
 Liikunnasta pitää huolen mm. se että meille ei pääse kulkematta julmia ylämäkiä, tulitpa sitten mistä suunnasta hyvänsä!

Kuvia on tullut otettua, ja niitä pääsen vasta katsomaan ja käsittelemään nyt kun kone on vihitty käyttöön. Palaillaan asiaan! 

Hasta pronto!

3 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Moi, todella ihana blogi! Olen itsekin muuttamassa Fuengirolaan kesäksi ja haluaisin kysyä, että mitä kautta hankitte asuntonne? Olen yrittänyt netin kautta hieman katsella halpoja kämppiä. Olen siis ystäväni kanssa yhdessä muuttamassa, mutta en oikein tiedä, että voiko noihin netistä löytyneisiin välitysfirmoihin luottaa. Osaatko auttaa? -Ansku

Viipukka kirjoitti...

Me käytimme miehen työpaikan suosituksesta tätä: www.kodinonni.es

Paikassa on suomalainen tyttö töissä, ja omistaja puhuu erittäin hyvää englantia. Tietysti jos malttaa ja pystyy niin kannattaa ottaa halpa hotellihuone päiväksi tai kahdeksi, ja kiertää nuo inmobiliariat itse, silloin saa kaikkein parhaan käsityksen siitä mitä hakee ja mitä on tarjolla. Niitä toimistoja on tuolla miljoona. Meillä lasten takia haluttiin mahdollisimman nopeasti kotoisa paikka.

Tervetuloa! =)

Ansku kirjoitti...

Kiitos todella paljon tästä, voipi olla, että menemme ensin hotelliin ja etsimme sieltä käsin kämpän, niin ei tule sikaa säkissä. :)