4.10.11

Kuolaamista


Nyt lähtö on jo niin lähellä, että voin melkein maistaa suolaisen ilman ja kaikki herkut kielelläni!
Ruokavalion muuttuessa vähempihiilihydraattiseksi, ja muuten terveellisemmäksi, on se muuttunut myös vaivihkaa espanjalaisemmaksi.Enkä tarkoita pelkästään ruokaviinejä ;)

Ensimmäisiä päiviä on myös mietitty, ja suunniteltu. On löydettävä oikeat ruokakaupat, luultavasti joku itämainen puoti ja keittiövälineitä myyvä paikka. Tärkeimpiä olisi mortteli, terävät veitset ja kunnollinen pata. Pataruoka on helppoa, herkullista ja yleensä terveellistä.


Tällaisesta kinkkutelineestä voisin kans haaveilla vähän. Sitten kun meillä on varaa ostaa tuollainen kinkku!

Ei kommentteja: